MASIA MANONELLES… la nostra casa d’agroturisme a Biosca.

Descans en plena natura envoltat d’una finca agroecològica.
Disponibilitat: 10 – 11 places.
Vine a conèixer la nostra finca agroecològica “La Masquita” i per menys de 20€/dia podràs descansar en plena natura, veure els vedells i les vaques pasturant, viure en una masia del s.XVIII i provar, si et ve de gust, la nostra vedella ecològica.

Per més informació pot contactar amb nosaltres a través del nostre email masdenjaume@terra.es.

 

Masia anomenada “Manonelles”, situada dalt d’un turó amb una vista panoràmica del paisatge segarrenc magnífica. La masia aïllada (ARI) es troba al terme de Biosca i s’hi accedeix per la nova carretera de Biosca a Solsona just a 2.5km. de la rotonda. En aquest punt, trobareu un accés, a mà dreta, i cal seguir aquest camí durant 1.5km per arribar fins a la casa. La masia es troba envoltada de camps de conreus dins una finca agroecològica.

La casa, el nom de la qual deriva de font petita, és la típica masia del segle XVIII-XIX, on podem trobar: cuina antiga de brases i pica de rentar plats de pedra. Amb la restauració de la casa, s’ha habilitat una cuina-menjador amb llar de foc, amb totes les prestacions actuals (rentavaixelles, rentadora, vitroceràmica, microones, forn i nevera). La casa té 4 habitacions, saleta d’estar, menjador gran, 2 banys rústics complerts, porxo pel cotxe i sala d’antigalles. Té calefacció central de gasoil, barbacoa i llar de foc.

La gran era davant la casa, ofereix un lloc ideal per a jugar ( sorral, gronxadors…) prendre el sol o anar amb bicicleta. A 800m podem trobar un embassament així com la finca familiar agroecològica de vaques d’estabulació lliure.

A menys de 6km de la casa hi ha un camp de golf, on es pot practicar l’esport i tenir accés al restaurant a uns preus molt econòmics. www.cag.es/golf

Es recomanable fer la ruta dels castells de la Segarra, especialment la fortalesa medieval “Castell Montfalcó” o pobles molt emblemàtics; Solsona, Calaf, Cervera, Sanahüja, Ardèvol (centre geogràfic de Catalunya), Pinós, Torà… tot a menys de 20km de distancia. Podeu consultar-ho a  www.diputació.lleida.com/cat/index.html

Ofereix dues modalitats de lloguer:

  • Meitat de la casa : capacitat per a 5 persones a 95€/dia i un 25% més en temporada alta.
  • Tota la casa: capacitat per a 10-11 persones a 190€/dia i un 25% més en temporada alta.
Podeu fer la reserva per :

Fins que no s’ha ingressat un avançament d’un 25%, no es considera feta la reserva. En el moment d’entrar a la casa cal acabar de fer el pagament i es deixa també una fiança de 30€ que es retorna al deixar la casa si tot està en bones condicions.